EVERWELL GARDEN APARTMENT

Location
Ho Man Tin, Hong Kong
Type
Interior Design / Residential
GFA
1,600 sf
Status
Completed, 2013
Client
Shirley & Thomas Wai
Design Architect
A:I
Fit-Out Contractor
Forest Engineering Company
Photographer
Dennis Lo Designs
A:I Project Team
Dennis Lee
Ruby Chow
Marcus Mak
Ice Ou

Everwell Garden Apartment is an interior fit-out project in Ho Man Tin area of Hong Kong. The owner is an entertainment and audiovisual systems enthusiast, thus we spent significant amount of time on the built-in millwork that accommodate the various hardware and equipment.

 

In the Living Room, most equipment are concealed or hidden in the horizontal shelving and drawers; whereas in the Master Bedroom, they are displayed as almost artistic objects. In subtle areas such as niche space and back of shelving, we specified mirror finished copper panels to give deeper sense of space.